Hoşgeldiniz  

4+4+4

mutluaktas | 03 Aralık 2012 | Köşe Yazıları

Trabzonspor haftanın kapanış maçında konuk olduğu Gençlerbirliği’ni 4 golle geçerek haftalar sonra farklı bir galibiyet aldı. Hafta arasında konuk ettiği kardeş takım Şanlıurfaspor’a da aynı tarifeyi uygulayan Trabzonspor gollerine 4. dakikada sıkça eleştirilen son kanat oyuncusu Emerson’un fırsatçılığıyla bulduğu golle başladı. Karşılaşmanın 17. dakikasında Petroviç’in Mustafa’ya yaptığı hareketi Kuddusi Müftüoğlu kırmızı kartla cezalandırdı.  Bu kırılma anının ardından maçı kazanacağının sinyallerini 20’li dakikalardaki harika pas trafiğiyle gösteren Trabzonspor ikinci golünü yine eleştiri oklarının hedefinde olan suskun golcüsü Halil Altıntop’un ayağından bu kez 43. dakikada buldu ve devreyi daha da rahatlayarak kapattı. 

İkinci yarıya Colman Alanzinho değişikliğiyle başlayan Fırtına’nın ilk yarıdan pek farkı yoktu. 57. dakikada Adrian’a söz veren Olcan sözünü tuttu ve yapılan anlaşmayı muhteşem bir frikik golüyle sonuçlandırdı. Maçtan iyice kopan Gençlerbiliği’nin çabaları sonucu değiştirmeye yetmezken Trabzonspor’un 4. golü bu kez oyuna sonradan dahil olan eski bir Gençlerbirliği oyuncusu olan Yasin Öztekin’den geldi.  Golden önce asisti yapan Alanzinho’nun kıvrak ve özlenen bilek hareketleri Ankara’da ayazı biraz olsun ısıttı. 

Bu galibiyet maç öncesinde acaba olur mu diye kara kara düşünen tüm taraftarların yüreğine su serpti ama önümüzdeki hafta Avni Aker’de oynanacak Kayseri maçının kazanılmasıyla bu galibiyet ancak  değer kazanacaktır. Artık inişli çıkışlı gidişatın sona ermesi bu oyunun tüm sezona yayılması gerekiyor. Bugün gördük ki bu oyuncular ve bu takım bunu yapabilecek güç ve yeteneğe sahiptir.    

 

1195 Kez Görüntülendi.
Etiketler: ,

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

© 2012 Visera.Net Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.