Hoşgeldiniz  

Hasan Şaş’tan Aziz Yıldırım’a ağır eleştiri

admin | 28 Aralık 2014 | Spor

Hasan Şaş’tan Aziz Yıldırım’a ağır eleştiri

NTV Spor’da yorumculuk yapan Hasan Şaş, Fenerbahçe – Mersin İdmanyurdu mücadelesi sonrasında yaptığı yorumlarda Aziz Yıldırım’a mesaj gönderdi.

Şaş, taraftarın tribüne gelmemesinin nedenini olarak Aziz Yıldırım’ı gösterirken, F.Bahçe başkanının teknik direktörlerini değersiz göstermesinin taraftarı da etkilediğini belirtti.

Başkan Aziz Yıldırım, İsmail Kartal’ın imzası sırasında eski hocalarını hedef alarak, “Ne Aykut Kocaman, ne Zico, ne Ersun Yanal. Türkiye’de hiçbir takımda başarılı olamamışlardır. Ama Fenerbahçe’yi şampiyon yapmışlardır. Ancak kendileri yapmamıştır.” şeklinde bir açıklama yapmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

İŞTE HASAN ŞAŞ’IN SÖZLERİ…

“Rolleri üstlenenlerden bahsetmek istiyorum. Her hoca değerlidir, mesela Galatasaray’ın başında Fatih Terim olsa. Aziz Yıldırım çıkıp, her sene benim sayemde Fenerbahçe şampiyon oluyor, ben hangi teknik direktörü getirirsen getireyim, direkt konuşuyorum, dolaylı değil. Ben buradaysam Fenerbahçe şampiyon olur, Ersun hocayı da yollarım, İsmail hocayı alırım, ondan önce onu da yollarım, Zico’yu yollarım. Burada rolleri üstlenen kişilerin değerli olması lazım. Seyirciye de böyle bir algı yansıtmamız lazım. Ben vardım, ben yaptım ile olmaz. Tek adamlık Türkiye’de yok artık. İşin en büyük rol üstlenen kişilerin futbolcular ve teknik direktörlerin hakkı verilmeli önce. Taraftarla aradaki duygusal bağın koparılmaması lazım”

2921 Kez Görüntülendi.
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2012 Visera.Net Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.