Hoşgeldiniz  

KANAL 7’DEYİZ…

mutluaktas | 16 Aralık 2012 | Genel

KÖYÜMÜZDEN BİR BÖLÜMÜN DE BULUNDUĞU GEZEBİLSEM PROGRAMI SAAT 16.40’DA KANAL 7’DE…

TRABZON’DA ÜST GEÇİTTE HORON VE KEMENÇE ŞOV GEZEBİLSEM’DE

Osman Yıldırım’ın sunduğu Kanal 7’nin gezi programı Gezebilsem bu hafta, Trabzon’dan evlere konuk oluyor. Mavi ile yeşilin kucaklaştığı Trabzon’da, hurmadan pekmez yapımı, üst geçitte horon ile kemençe şov, tarlada çalışan amca ve teyzelerle eğlenceli röportajlar bu hafta Gezebilsem’de…

Osman Yıldırım’ın sempatik sunumuyla Kanal 7’de ekranlara gelen Gezebilsem’in bu haftaki durağı, Türkiye’de gerek kendilerine has konuşmaları, gerek pratik zekâlarıyla üne sahip olan Karadeniz insanının her çeşidini içinde barındıran Trabzon olacak. Trabzon’dan renkli görüntülerin ekrana geleceği programda, kemençe çalan yaşlı amca ile üst geçitte horon oynayan gençlerin performansı izleyenleri coşturacak. Hurmadan pekmez, Akçaabat köfte ve kemençe yapımının ekrana geleceği bölümde, Osman Yıldırım’ın tarlada karşılaştığı yaşlı amca ve teyzelerle gerçekleşen eğlenceli röportajlar izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

***


Osman Yıldırım’ın sempatik sunumuyla her hafta ayrı bir ilden renkli görüntülerle ekrana gelecek.
 Komik olaylar, eğlenceli röportajlar Osman Yıldırım’ın neşeli sunumuyla Gezebilsem’de…

Osman Yıldırım’ın sıcacık sunumuyla, Türkiye’yi ve memleket insanını tanıtan ‘Gezebilsem’  her Pazar 16.40’ta Kanal 7’de.

1420 Kez Görüntülendi.
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

© 2012 Visera.Net Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.