Hoşgeldiniz  

YouTube MP3 dönüştürme işlemi

admin | 28 Aralık 2014 | Teknoloji

YouTube MP3 dönüştürme işlemi

Dünya’nın en popüler video izleme sitesi olan YouTube, yanı zamanda bir müzik merkezi. Peki, YouTube MP3 Dönüştürme işlemi nasıl yapılır? YouTube’daki içerikler nasıl indirilir?

En popüler video izleme sitesi olan YouTube’da pek çok müzik, podcast ya da daha çeşitli içerikler bulunuyor. Peki, YouTube’daki bu içerikleri MP3’e nasıl dönüştüreceğiz?

YouTube’daki videoları MP3’e dönüştürmek için farklı yöntemler bulunuyor. YouTube MP3 dönüştürme için bilgisayarınıza program indirebilir, tarayıcınıza eklenti yükleyebilir ya da direkt internet üzerinden dönüştürme yapabilirsiniz.

Program ile YouTube MP3 dönüştürme

YouTube MP3 dönüştürme için kullanabileceğiniz en iyi programlardan biri, DVD Video Soft tarafından geliştirilen, Free YouTube to MP3 Converter adlı programdır.

Free YouTube to MP3 Converter programını kullanmak için ilk olarak programı, aşağıda paylaştığımız bağlantıdan bilgisayarımıza yüklüyoruz.

Programı indirip bilgisayarımıza yükledikten sonra açıyoruz. Daha sonra YouTube’da dönüştüreceğimiz video’nun linkini kopyalıyoruz.

Daha sonra programa geri dönüp altta yer alan “yapıştır” butonuna tıklıyoruz. Son olarak sağ alt bölümdeki “indir” butonuna tıklayarak, YouTube MP3 dönüştürme işlemini gerçekleştiriyoruz.

Tarayıcı eklentisi ile YouTube MP3 dönüştürme

Tarayıcı eklentisi kullanarak YouTube MP3 dönüştürme için ilk olarak aşağıdaki bağlantıdan, Mozilla Firefox tarayıcımıza, gerekli eklentiyi yüklüyoruz. Eklenti Chrome mağazada yer almadığı için Chrome’da kullanılamıyor.

Daha sonra Firefox ile YouTube’dan bir video açıyoruz ve videonun altında çıkan “YTMP3 – Download as MP3”  butonuna tıklıyoruz.

Son olarak açılan sekmede mavi renkli “Download” seçeneğine tıklayarak YouTube MP3 dönüştürme işlemini tamamlıyoruz.

İnternet ile YouTube MP3 dönüştürme

İnternet aracılığı ile YouTube MP3 dönüştürme için ilk olarak YouTube’dan bir video seçin ve seçtiğiniz videonun linkini kopyalayın.

Daha sonra aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve açılan bağlantıyı, link yer alan yere yapıştırıp “Video’yu Dönüştür” butonuna tıklayın.

Son olarak mavi renkli “Download” seçeneğine tıklayarak, YouTube MP3 dönüştürme işlemini tamamlayın.

YouTube MP3 dönüştürme işleminde çoğunlukla link kopyalayıp yapıştıracağınız için, eğer dönüştüreceğiniz videolar 20 dakikadan kısa ise internet ile YouTube MP3 dönüştürme işlemini yapın. Ancak daha uzun videoları dönüştürecekseniz, program kullanmanız şart olacak.

YouTube’a 1 milyar dolarlık şok!

İzinleri dışında yüklenen müzik videolarının Youtube’dan kaldırılmasını isteyen müzisyenler yasal yollara başvurmaya hazırlanıyor.

İzinleri dışında yüklenen müzik videolarının Youtube’dan kaldırılmasını isteyen müzisyenler, bu durumun değişmemesi halinde yasal yollara başvurmaya hazırlanıyor. Aralarında ABD’li şarkıcı Pharrell Williams’ın da bulunduğu 40 müzisyen adına Youtube’a başvuran avukatlar, sanatçılara ait bazı videoların siteden kaldırılması talep etti. Popüler video paylaşım platformu Youtube’un bu videoları kaldırmaması halinde 1 milyar dolar tazminat ödemek zorunda kalabileceği iddia ediliyor. 

 

 

1767 Kez Görüntülendi.
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2012 Visera.Net Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.