Hoşgeldiniz  

Polisi şaşırtan yazı!

admin | 14 Şubat 2013 | Türkiye

Polisi şaşırtan yazı!

Gaziantep’te polis tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda 20 gram eroin ile 360 kilo esrar ele geçirildi, 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evinin duvarında asılı, ‘Paranla şeref kazanma. Şerefinle para kazan ki paran bittiğinde şerefin de bitmesin’ yazılı not dikkat çekti.

Güzelvadi Mahallesi’nde daha önce de uyuşturucu satıcılığından gözaltına alınan kişilere yönelik teknik çalışma sonucu Soner Ö.’nün evine operasyon düzenlendi. Soner Ö., Ali Ç. ve Fevzi Ş.’nin gözaltına alındığı operasyonda evde 20 gram eroin bulundu. Duvara, ‘Paranla şeref kazanma. Şerefinle para kazan ki paran bittiğinde şerefin de bitmesin’ notu asıldığı görüldü. Bu arada, odada bulunan bir keçinin de sürekli eroini koklaması dikkat çekti. Polisler tarafından odadan çıkartılan keçi, şüphelilerin yakınlarına teslim edildi.

Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunun Gaziantep çıkışında bir kamyonda yapılan aramada ise birkaç ev eşyası ile çuvallar bulundu. Kamyon sahibi, çuvalların içinde oğlunun çeyizlik eşyası olduğunu ve Mersin’e götürdüklerini söyledi. Ancak, yapılan aramada çuvallardan 360 kilo esrar çıktı. Operasyonda bir tabanca ile bu silaha ait mermiler de ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarak da İbrahim G., oğlu Mehmet G., Adem E. ve Mehmet T. gözaltına alındı.

Her iki operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DHA

756 Kez Görüntülendi.
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

© 2012 Visera.Net Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.