Hoşgeldiniz  

Galaxy S4 görücüye çıktı!

admin | 15 Mart 2013 | Dünya

Galaxy S4 görücüye çıktı!

Samsung’un merakla beklenen yeni telefonu Galaxy S4 dün gece tanıtıldı.

Teknoloji devi Samsung dün gece New York’ta merakla beklenen telefonu Galaxy modelinin 4.neslini tanıttı. Tahminlerdeki gibi tasarım olarak Galaxy S3 modeline benzeyen S4, 7.9 milimetre inceliğe, 130 gram ağırlığa ve yaklaşık 5 inç ekrana sahip. Galaxy s4, tanıtım öncesi çıkan haberlerdeki gibi 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemci’ye sahip.

Galeri için tıklayınız…

Video için tıklayınız…

İPHONE İLE AYNI ÖZELLİK
Daha ince bir tasarıma sahip olan Galaxy S4, diğer modelleri gibi Android işletim sistemi kullanıyor. MicroSD kart girişi bulunan telefonun İphone gibi 16, 32 ve 64 gb’lık hafıza seçenekleride mevcut. Bataryası önceki nesillerinden daha güçlü olan S4, Galaxy Note 8.1’deki gibi “IR PORT” özelliğine sahip yani uzaktan kumanda olarak kullanılabiliniyor.

işte özellikler:
Galaxy S4, daha iyi bir kamera deneyimi ile birlikte geliyor. 13 megapiksel çözünürlüğündeki arka kamera ile ön yüzünde 2 megapiksel çözünürlüğünde kamera kullanılmış. Büyüyen ekran nedeniyle elle kontrolü zorlaşan S4, tanıtım öncesi sızan bilgilerdeki gibi göz sensörleriyle birlikte geliyor. Bu sensörler sayesinde gözle sayfa çevirebilir yada sayfayı durdurabilirsiniz.

SPORCULARA YÖNELİK ÖZELLİKLER
Galaxy S4 bu özelliklerinin yanı sıra aksesuarlarıyla birlikte geliyor. Özellikle sporcular için kol bantları bulunuyor. İçinde padometer bulunan S4, bu sayede ısı ve nem ölçebiliyor ayrıca adımlarınızı da sayabiliyor.

155 ülkede 327 mobil operatör ile beraber Nisan ayının sonuna doğru satışa sunulacak Galaxy S4, akıllı telefon yarışında İphone 5’yi geçer mi bilinmez ama büyük yankı uyandıracağı kesin.

860 Kez Görüntülendi.
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

© 2012 Visera.Net Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.