Hoşgeldiniz  

Kuyt’ın ilginç anısı: Hayatımın en zor 20 saniyesi

admin | 28 Aralık 2014 | Spor

Kuyt’ın ilginç anısı: Hayatımın en zor 20 saniyesi

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt,Dünya Kupası sırasında oynadıkları ve son 2 dakikada attıkları golle 2-1 kazandıkları Meksika maçını anlattı.

1-0 geride götürdükleri maçı 88’de Sneijder 90’da ise Klaas-Jan Huntelaar’ın penaltı golüyle 2-1 kazanan Portakallar bu galibiyetle yarı finale yükselmişti.

Hollanda basınına konuşan Kuyt, babasının ölümü ve çok yakın bir arkadaşının düğününün ertesinde çıktığı maçta anlatılması güç bir duygu yoğunluğu yaşadığını ifade etti.

Takımın penaltıcısı olduğunu ancak Robben’in yerde kaldığı 90. dakikada ne yapacağını bilemediğini söyleyen Kuyt, “Hayatımın en özel ve zor 20 saniyesi oldu. Robben düştükten sonra yanına gittim. Hayatımda asla penaltı kullanmaktan kaçmadım. Ondan topu almalıydım. Fakat o an bu durumun çok fazla duygusallık yaratacağını ve omuzlarıma ağır bir sorumluluk yükleyeceğini düşündüm” diyerek yaşadıklarını anlattı.

Kuyt daha sonrasını ise şöyle anlattı:

“Robben’le beraber oradaydık. Ondan topu almadım. O da kullanmak istemedi. Tam o sırada Huntelaar’ı düşündük ve o da yanımıza geldi. Zaten onu görünce çok mutlu olduk.  Huntelaar da topu hatasız bir şekilde içeriye vurdu. Eğer orada egoma yenik düşüp topu alsaydım hata yapabilirdim. Çünkü %100 emin değildim. Hata yapsaydım birçok insanın kalbi kırılacaktı. Ben, Robben ve Huntelaar o 20 saniyede mükemmel bir iş çıkardık.”

Hollanda daha sonra yarı finalde Arjantin’e penaltılar sonucu 4-2 elenmişti.

3269 Kez Görüntülendi.
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2012 Visera.Net Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.