Hoşgeldiniz  

Culio çıldırdı!

admin | 03 Mart 2013 | Spor

Culio çıldırdı!

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Kayserispor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan maçta futbol sahalarında ende görülen bir olay yaşandı.

Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında taç atışı kullanmak üzere çizgiye yönelen Mersin İdmanyurdu forması giyen Culio, topu geç verdiği için top toplayıcı çocuga tepki gösterdi. Yaşanan olayın ardından güvenlik görevlilerine, top toplayıcı çocuğu şikayet eden Culio’ya güvenlik görevlileri karşılık verdi ve ortam bir anda gerildi.

Culio, top toplayıcı çocuklar ve güvenlik görevlileri arasında yaşanan olayın ardından hakem Hüseyin Sabancı, Arjantinli futbolcuya ikinci sarı karrtan kırmızı kart gösterdi.

Culio’nun sakinleşmesi ve oyun dışına alınmasının ardından bu kez de Mersinli futbolcu Burhan Eşer ile Kayserispor taraftarı arasında gerilim yaşandı. Topun oyuna geç sokulmasına tepki gösteren Burhan, meşin yuvarlağı aldı ve tribünlere doğru dikti.

Bu pozisyonun akabinde Mersinli diğer futbolcu Ben Yahya da aynı hareketi yapınca Kayserisporlu taraftarlar, tribünün çevreleyn ağı yırttı ve sahaya girmek istedi. Yaşanan olaylardan dolayı maça 7 dakikalık uzatma süresi eklendi.

746 Kez Görüntülendi.
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

© 2012 Visera.Net Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.