Hoşgeldiniz  

Dortmund Barça’nın planlarını bitirebilir!

admin | 28 Mart 2013 | Spor

Dortmund Barça’nın planlarını bitirebilir!

var message=”Sporx.com”; function clickIE4(){ if (event.button==2){ alert(message); return false; } } function clickNS4(e){ if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){ if (e.which==2||e.which==3){ alert(message); return false; } } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=clickNS4; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=clickIE4; } document.oncontextmenu=new Function(“return false”) – SPORX DIŞ HABERLER – Barcelona’nın ilgilendiği iddia edilen Borussia Dortmund’un Türk asıllı Alman milli oyuncusu İlkay Gündoğan ile ilgili kulübün idari menajeri Michale Zorc’tan açıklama geldi.

Yakın zamanda İlkay ile kontrat uzatma çalışmalarına başlayacaklarını belirten Zorc, “İlkay onunla çalışmaktan büyük memnuniyet duyacağımızın farkında. Onunla ilgili uzun dönemli planlarımız var” ifadelerini kullandı.

Katalan kulübünün transfer listesinde bulunan bir diğer oyuncuları Mats Hummels’a da değinen idari menajer, “Barcelona ile bu konuda bir görüşmemiz olmadı. Bu yüzden şu anda bir gelişme yok” diye konuştu.

İLKAY’IN SÖZLEŞMESİ 2015’E KADAR

İspanya basını son günlerde stoper, orta saha ve bir kaleci arayışında olan Barcelona’nın Dortmund’un  savunmacısı Hummels, orta sahasında görev yapan İlkay Gündoğan ve Borussia Mönchengladbach’ın 20 yaşındaki filebekçisi Marc-Andre ter Stegen’in peşinde olduğunu iddia ediyordu.

Bu sezon gösterdiği performans ile alkış alan İlkay’ın kulübü ile mevcut sözleşmesi 2015 yılında sona ererken, bonservis bedelinin 17.5 milyon euro civarında olduğu belirtiliyor.

789 Kez Görüntülendi.
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

© 2012 Visera.Net Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.