Hoşgeldiniz  

Gareth Bale için Real’den sürpriz istek

admin | 12 Mart 2013 | Spor

Gareth Bale için Real’den sürpriz istek

– SPORX DIŞ HABER – İngiltere Premier League takımlarından Tottenham, bu sene gösterdiği performansla harikalar yaratan Gareth Bale’i isteyen Real Madrid’den, Gonzalo Higuain’i istiyor.

Her iki takımın karşılıklı istekleri kesiştiği için bu sezon sonunda iki takım arasında büyük çaplı bir operasyon yaşanabilir. Eğer İngiliz ve İspanyol basınında yer alan bu iddialar doğruysa, Tottenham’ın Real Madrid’den istediği 70 milyon poundluk bonservis bedeli talebinde düşüş yaşanabilir.

İngiliz gazetesi The Guardian’da çıkan habere göre, Higuain takımdaki yerinin artık eskisi gibi garanti olmamasından dolayı kulüp yönetimine ayrılmak istediğini belirtti. Arjantinli yıldız 18 yaşında kapısından girdiği Real Madrid’de yedinci sezonunu yaşıyor.

Özellikle, Radamel Falcao’nun sezon sonunda büyük ihtimal Real Madrid’e transfer olacak olması ve Higuain’in bu sezon takımda üçüncü sezonunu geçiren Karim Benzema’nın yanında istikrarsız bir performans göstermesi Arjantinli’nin takımdan ayrılması ihtimalini çok güçlü kılıyor.

783 Kez Görüntülendi.
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

© 2012 Visera.Net Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.