Hoşgeldiniz  

Trabzonspor, Bursa’ya gitti

admin | 14 Mart 2013 | Spor

Trabzonspor, Bursa’ya gitti

Spor Toto Süper Lig’de cuma akşamı deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, Bursa’ya gitti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sabah basına kapalı olarak karşılaşmanın son hazırlıklarını gerçekleştiren bordo-mavililer, öğleden sonra özel uçak ile Bursa’ya hareket etti.

Bordo-mavili takımın 19 kişilik kafilesinde kadro dışı bırakılan Yasin, Janko ve Emerson’un yanı sıra kart cezalısı Zokora ile genç oyuncular Emre, Alim ve Uğur yer almadı. Karadeniz ekibinin karşılaşmaya Onur, Serkan, Mustafa, Bamba, Cech, Soner, Adrian, Colman, Olcan, Halil ve Henrique muhtemel onbiri ile çıkması bekleniyor.

BELEDİYE BAŞKANI’NDAN ZİYARET

Bu arada, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Trabzonspor ve PTT 1. Lig’de mücadele eden pilot takımı 1461 Trabzon’u ziyaret ettiği bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Gümrükçüoğlu’nun Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen ve Teknik Direktör Mustafa Akçay ile görüşerek, başarılar dilediği belirtildi.

1461 Trabzon’un kulüp binasını da gezen Gümrükçüoğlu’nun ayrıca, bordo-mavili takımın teknik direktörü Kafkas ve takım kaptanı Tolga Zengin ile 1461 Trabzon Teknik Direktörü Akçay’a çiçek verdiği kaydedildi.

861 Kez Görüntülendi.
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

© 2012 Visera.Net Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.